E3 2019-tidsplan - datoer og klokkeslæt for Bethesda og Square Enix

Datoer og tidspunkter for Bethesda, Square Enix og Microsofts præsentationer på E3 2019.

E3 2019 nærmer sig hurtigt, hvilket betyder, at det næsten er den tid på året, hvor udgivere vil bede dig om at forudbestille spil baseret på vildledende og falske gameplay-trailere og demoer.



Cyberpunk 2077 og Døende lys 2 er et par af de mest spændende spil, der er klar til at blive vist på arrangementet, men dette års showcase vil savner meget Sonys altid fremragende meddelelser og gameplayudstillinger .



Mens Sonys fravær er skuffende, Square Enix har taget deres tid , hvilket fører til spekulationer om, at Final Fantasy 7 genindspilning og Avengers-projektet vil begge være til stede.

Formoder Final Fantasy 7, Avengers og Batman: Arkham Crisis (måske) er på E3 2019 med Cyberpunk 2077 , så kunne dette års showcase være det bedste i meget lang tid.



E3 2019-tidsplan - datoer og klokkeslæt for Bethesda, Microsoft og Square Enix

Avengers-projektet

hvem er jeg spil spørgsmål og svar

E3 2019 starter tirsdag den 11. juni og slutter fredag ​​14. juni. Dette er, når offentligheden er i stand til at komme ind i showet og spille nye spil, men udgiverpræsentationer finder sted søndag og mandag.

E3 2019 tidsplan

Microsoft - Søndag 9. juni - 13:00 PT (21:00 UK Time)



Bethesda - Søndag 9. juni - 17.30 PT (01:30 UK tid mandag 10. juni)

PC Gaming show - Mandag 10. juni - 10:00 PT (18:00 UK Time)

Ubisoft - Mandag 10. juni - 13:00 PT (21:00 UK Time)

Square Enix - Mandag 10. juni - 18:00 PT (02:00 UK tid tirsdag 11. juni)

Nintendo har endnu ikke annonceret deres E3-planer, og EA er ikke vært for en præsentation .