Slipper Snapchat af private historier? Ny opdatering forvirrer brugere af sociale medier

I 2013, to år efter det startede, tilføjede Snapchat en enorm opdatering til sin app - Snapchat Stories. De vidste ikke, dette ville faktisk være en af ​​de ting, der ville definere Snapchat alt sammen, så brugerne kunne dele Snaps med hele deres venneliste hurtigt og nemt i stedet for at sende beskeden til hver enkelt person.

I årevis elskede alle denne funktion. Og Snapchat fortsatte med at tilføje flere og flere aspekter til Snapchat-historier, som evnen til at tilføje filtre, forskellige tekstskrifttyper, GIF'er, klistermærker og så meget mere.



Men så besluttede Snapchat-brugere, at de ikke altid ville dele en Snap med hele deres venneliste. Hvad hvis du ville sende noget til din historie, men kun til en bestemt gruppe?



Det var her, private Snapchat-historier kom ind. Snapchat introducerede muligheden for at oprette en 'Brugerdefineret historie', der krydsede de specifikke personer fra din venneliste, som du vil se dette indlæg.

Men nu, i 2020, er der et nyt rygte, der går rundt på internettet. Slipper Snapchat af private historier?



Heldigvis er svaret nej. De har lige ændret den måde, du laver dem på!

Foto af Phil Barker / Future Publishing via Getty Images

Foto af Phil Barker / Future Publishing via Getty Images

Hvad er der sket med private Snapchat-historier?

I de sidste 24 timer har folk hævdet, at Snapchat har slettet sin Private Stories-funktion.



Brugere af sociale medier var meget ked af det, og mange tog til Twitter for at udtrykke deres afsky for Snapchat for at slette deres yndlingsfunktion.

Men tal ikke snart, for faktisk har Snapchat ikke slettet private historier! Du skal bare arbejde lidt hårdere for at finde ud af, hvordan du gør det.

Dette indhold kunne ikke indlæses

Sådan laver du private Snapchat-historier

Sådan gør du private Snapchat-historier med den nye opdatering:

betydning af 2222
  • Åbn Snapchat, og klik på din Bitmoji i øverste venstre hjørne. Eller hvis du ikke har en Bitmoji, vil det bare være et cirkelikon med en figur i midten.
  • Derefter under overskriften 'Historier' vil der være et lille afsnit på højre side, der siger '+ Ny historie'.
  • Klik på dette, og tryk på 'Privat historie (kun jeg kan sende)'.
  • Marker derefter de venner, du vil føje til den private historie, og tryk på 'Opret historie'.
  • Det vil derefter bede dig om at oprette et navn til den private historie. Tryk derefter på udført.
  • Nu vises den private historie med sit eget navn under overskriften 'Historier'.
  • Klik på den for at tilføje til den private historie!

De nye private historier er så meget bedre!

Hvis du troede, at private Snapchat-historier var væk for evigt og var virkelig ked af det, så fortvivl ikke, fordi den nye opdatering er endnu bedre.



Det kan være lidt sværere at finde og konfigurere, men når du først har trænet det, vil du være taknemmelig for den nye opdatering til private historier.

At kunne navngive dine private historiegrupper og oprette flere grupper sparer dig så meget tid. Det er som at have dine egne personlige Private Story-gruppechats!

Dette indhold kunne ikke indlæses

I andre nyheder, 'It's Candyman': TikTok-brugere sammenligner skjult lejlighed bag spejl med 1992-gyserfilm!